dijous, 7 de gener del 2016

Ferran Ballesta

Coach terapeuta PNL, Analista de Disseny Humà i Astrologia.


Formació i Experiència professional


Medicina Tradicional Xinesa per la Escola Superior de MTC a Barcelona. Acupuntura Japonesa, estils Manaka i Toyohari.

Analista de Disseny Humà per Neohuman Design, Licenciat en morfopsicologia al institut del Dr. Julian Gabarre, PNL

Practitioner per L'institut Integratiu, actualment estudiant l'Astrologia i la seva ascendència psicològica.


Què és el Disseny Humà?

És una eina astrològica que et dona una descripció de la naturalesa energètica individual del teu ser, en base als principis energètics que regeixen i ens uneixen al cosmos.

El sistema de Disseny Humà és una síntesis dels sistemes esotèrics més antics que des de fa més de 3000 anys, estudien la temàtica del ser. Amb la seva síntesis, el DH et dona una pauta a seguir d'acord amb la teva naturalesa innata i la teva configuració energètica, a més és una guia amb recomanacions per facilitar-te el fluir en la vida amb les mínimes resistències i facilitar el sorgir del do personal que tots i cadascú portem.


Què ens aporta un estudi de Disseny Humà?


La lectura del teu disseny revela totes les subtileses de la teva naturalesa innata i et revela les pautes que per tú són més correctes. 

Et dona les claus per a ser més eficient en la vida i en la gestió de les teves accions i relacions, a través de l’enteniment, identificant la nostra pròpia autoritat interna com a òrgan essencial en la presa de decisions, ja que cadascun de nosaltres, du una empremta singular i individual irrepetible.


La persona que rep un estudi de la seva pròpia carta, pot comprovar la validesa del sistema al mateix temps que explora el seu comportament i relació amb els altres, analitzant els patrons que l'estudi li mostra amb la seva pròpia vivència. 

El Disseny Humà ens permet observar i analitzar els trets de la personalitat humana i la seva interacció en las relacions socials.

A partir del moment en què comences a viure d'acord a la teva pròpia naturalesa i permets al teu cos viure la seva vida sense resistències, comences un profund procés de descondicionament. 


Emergiràs d'aquest procés, com un nou ésser entenent molt millor que és ser tu mateix. El lema d'aquest sistema és estimat a tu mateix. Només així podràs estimar realment el teu proïsme.