dimecres, 30 de desembre del 2015

Joan Vinyals

Joan Vinyals Consultor en Mofopsicologia

Formació i Experiència professional

 Màster en Morfopsicologia (Instituto Superior de Morfopsicologia)

Què és la Morfopsicologia?
És la nova psicologia diferencial que estudia la psicologia conductual, competencial i caracterial de l’ésser humà, a tras de lestudi metodològic del rostre i les seves connexions amb el cervell.

Què aporta un estudi morfopsicològic? 

Coneixement integral de la persona. Reconeixer el nostre comportament, aptituds i els estadis emocionals, entenen com actua el nostre inconscient en cadascun de nosaltres.

Respecte. Aprendre que actuem portats per un desconeixement del conscient/inconscient.

Acceptació. A tras de l’aprenentatge de la nostra pròpia estructura, reconèixer les nostres carències i potenciar aquestes àrees de millora. 

A cada zona i tenim en compte el global del rostre, podem estudiar a mode d'exemple:



A qui va dirigit? 
El morfopsicòleg està capacitat per veure les nostres competències i tendències naturals i els punts perceptibles, seient una ciència pluridisciplinar oberta a l’estudi:


Com individu, en l’autoconeixement per comprendre la nostra conducta, competències, habilitats, inteligència cognitiva i emocional, així com la superació de conflictes. Igualment per diagnosticar psicopatologies o tendències.

Nen i adolescent, la comunicació emocional comença des de el nostre naixement. El nen ha de desenvolupar-se duna forma eficient, y com a pares, conèixer els seus potencials, capacitats, aptituds, forma d’aprenentatge i intel·ligència emocional, és donar-li una bona eina per orientar-los amb èxit en la consecució dels seus objectius, dons aquests formaran part del seu futur personal i professional.


Mediac i arbitratge de conflictes, per la detecció i orientació de problemes estructurals de la personalitat amb relacionats amb pares-fills, separacions, negociacions, etc.



Assessorament de parelles, establir millors vincles de comunicació, actitud i compressió de les diferents necessitats de cadascun per la convivència diària i gaudir d’una satisfacció emocional plena i en harmonia.